Olssons Bil

Olssons Bil

Olssons Bil är en bilfirma som erbjuder både försäljning och inköp av begagnade bilar. Företaget är beläget på Kakelugnsvägen i Strömsfors, som ligger beläget precis vid E4:an strax norr om Norrköping.

De erbjuder ett brett sortiment av både olika bilmodeller och prisklasser för att kunna erbjuda bra alternativ oavsett vad kunden är ute efter. De är också noga med att alla bilar får en noggrann genomgång av verkstadspersonalen innan försäljning, samt att de är varudeklarerade. Det gör att du som kund kan få upp till 36 månaders garanti på billen via Svensk Bilgaranti och att du alltid ska kunna känna dig trygg när du köper en bil hos dem.

Utöver inköp och försäljning av begagnade bilar erbjuder de dessutom service och reparationer på de flesta bilmodeller. De kan även ordna bra finansiering för dig som ska köpa bil. Detta genom samarbete med MyMoney, Wasa Kredit, MoneyGo och Santander Consumer Bank.

Är de enbart intresserad av att sälja din bil kan de, men sitt breda kontaktnätverk och sin goda kunskap inom olika fordonskategorier, hjälpa dig även med det. Det är bara att du hör av dig till Olssons Bil för en marknadsmässig värdering av just ditt fordon.

Scroll to top